Transfercarroussel: Khalid el Jebli maakt gevoelige overstap van Loosdrecht naar Hilversum, AH’78 voegt Richard Tit toe aan technische staf

Loosdrecht-aanvaller Khalid el Jebli (vallend), hier in actie tegen zijn toekomstige werkgever Victoria.© Archieffoto

Robert Toret
Hilversum

De coronacrisis treft ook Spakenburg diep in de portemonnee. Desondanks wist de tweededivisionist zich afgelopen week te versterken. Robin Zwartjens komt over naar de ’Blauwen’.

De centrumverdediger (22) speelde in de jeugd bij Sparta, Feyenoord en FC Utrecht, dat hem in de winterstop liet vertrekken naar ADO Den Haag. Daar speelde de oud-jeugdinternational in het beloftenteam.

Ook SDO verzekerde zich van de diensten van een jeugdinternational met een verleden bij FC Utrecht. De multifunctionele Khalid Khajouli (21) wil na een seizoen vol blessureleed bij FC Dordrecht in Bussum zijn potentie weer laten zien.

Eersteklasser Huizen kan rekenen op de komst van Ritchie Zinga. De aanvaller speelde bij competitiegenoot Argon en maakte in het onderlinge treffen dit seizoen veel indruk. Ook Remco Helms maakt de overstap naar De Wolfskamer. De verdediger komt over van Delta Sports.

Middenvelder Lucas van Esterik verlaat Huizen juist om aan te sluiten bij Victoria. De tweedeklasser hengelde bovendien Khalid el Jebli binnen. Een ’gevoelige’ aanwinst, want de buitenspeler komt over van buurman Loosdrecht, dat in dezelfde klasse uitkomt. De oranjehemden haalden op hun beurt Baran Karadag op bij JSV Nieuwegein, ook al een speler die een deel van zijn opleiding bij FC Utrecht genoot.

FC Hilversum ziet Quinton Bhagwandin naar Elinkwijk vertrekken en Remy de Wilde de omgekeerde weg bewandelen. Bovendien keert doelman Marco Schreyer (Maarssen) terug op het oude nest.

Aanvaller Roy van den Meiracker speelt komend seizoen bij VV Hees. De oudere broer van IJsselmeervogels-topscorer Danny van den Meiracker komt over van Eemboys, net als ’verloren zoon’ Djoey van Hoffe.

Dan nog nieuws van het trainersfront. AH ’78 heeft Richard Tit aan zich weten te binden. De oud-coach van NVC en Wasmeer gaat bij de derdeklasser uit Huizen een duo vormen met Sebastian Schildt, die afgelopen seizoen nog de rechterhand was van Bertus van Effrink. Die doet op zijn beurt een stapje terug.

Meer nieuws uit Sport Regionaal