Hilversum: ’Steek elkaar een hart onder de riem via videoclip’

Hilversum: ’Steek elkaar een hart onder de riem via videoclip’
Raamposter om de moed erin te houden.
© Foto Hilversum Marketing
Hilversum

Hilversummers kunnen elkaar steunen door mee te doen met de videoclip ’Samen zijn we Hilversum’.

,,Vaders, moeders, kinderen, brandweer, politie, supermarktpersoneel, ziekenhuispersoneel, de burgemeester...iedereen kan een fragment insturen”, aldus Pola Zijlstra, campagnemanager Hilversum Marketing. ,,Met de inzendingen willen we een vrolijk filmpje maken, waarin we elkaar een hart onder de riem steken door een positief geluid te laten horen.”

Gevraagd wordt om elkaar of jezelf te filmen. Wat doen Hilversummers in deze bijzondere tijd, hoe ziet bijvoorbeeld de geïmproviseerde werkplek eruit, hoe vermaken de kinderen zich, wat doen opa en oma? Een fragment van vijf tot tien seconden, liggend gefilmd, kan voor 10 april worden gestuurd naar info@hilversummarketing.nl. Onder de beelden wordt muziek gezet. De videoclip verschijnt binnenkort op de site www.livehilversum.nl.

Hilversum heeft de afgelopen weken al heel wat initiatieven ontplooid richting de inwoners. Zo is er de poster ’spread the love’ die via www.livehilversum.nl/samen kan worden gedownload en bijvoorbeeld op het raam kan worden gehangen. Via dezelfde site is een blog te vinden met tips hoe je het thuis gezellig maakt met pasen, een met tips hoe fit te blijven, een over hoe en waar je online cultuur kan opsnuiven, een met acties van de lokale ondernemers en ga zo maar door. ,,Er gebeurt zo veel op dit moment”, vindt Zijlstra. ,,Onze rol is om dat samen te brengen en aan te geven wat je nog wel kan doen.”

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.