Man in scootmobiel geramd en geslagen met schep in Hilversum

Man in scootmobiel geramd en geslagen met schep in Hilversum
© ANP
Hilversum

Een 66-jarige man uit Hilversum is woensdag 19 februari op de hoek van de Huygensstraat en de Hoge Larenseweg in zijn woonplaats geslagen met een schep. Dat meldt de politie maandag.

Het slachtoffer reed in zijn scootmobiel toen rond 10.30 uur een bekende tegen hem begon te schreeuwen. Deze bekende sloeg het slachtoffer vervolgens met een schep. Het slachtoffer probeerde de klap af te weren en zag daarna kans om weg te rijden.

Ongeveer een uur later werd het slachtoffer op de Kleine Drift van achteren aangereden. Door de klap belandde de man op de stoep tussen geparkeerde scooters terecht. Het slachtoffer raakte niet gewond, maar de scootmobiel liep wel schade op.

De verdachte is een blanke kale man van ongeveer zestig jaar met een normaal postuur. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en had geen gezichtsbeharing.

Tijdens de aanrijding stond er een vrouw op straat in de Kleine Drift. Deze vrouw vroeg aan het slachtoffer of het goed met hem ging. De politie is onder meer naar deze getuige op zoek.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.