Hordeloper Paul Groen (Weesp) pakt brons op het NK indoor, ’masters’ Vissers en Van de Kamp grijpen nationale titel bij het hoogspringen

Weesper Paul Groen (rechts), hier in actie tijdens de Arena Games bij GAC, legde in Apeldoorn beslag op het brons op de 60 meter horden.

Weesper Paul Groen (rechts), hier in actie tijdens de Arena Games bij GAC, legde in Apeldoorn beslag op het brons op de 60 meter horden.© Archieffoto

Nico Vink
Apeldoorn

Weesper Paul Groen veroverde op het NK indoor in Apeldoorn brons op de 60 meter horden. De GAC-atleet bereikte met een serietijd van 8,21 seconden de finale en finishte daarin als derde, in 8,18.

Hilversummer Cas Lutz werd op de 3000 meter zesde in een tijd van 8:19,67. GAC-polsstokhoogspringer Roman Monte werd met zijn sprong over vijf meter eveneens zesde.

Bij de masters 35+ greep Wendy Visser de titel bij het hoogspringen. De Hilversumse pakte ook nog zilver bij de 60 meter horden en het verspringen. Brigitte van de Kamp (GAC) won het goud bij het hoogspringen in de categorie 55+.

Meer nieuws uit Sport Regionaal