’Bij mij doet zij dat nooit’; gratis te bezoeken theaterstuk voor mantelzorgers en mensen met dementie in Ankeveen en Hilversum

Aandacht voor dementie.
© Archieffoto nrd
Hilversum, Ankeveen

Mensen met dementie en hun mantelzorgers worden door Alzheimer Nederland (afdeling Gooi en Omstreken) uitgenodigd om de voorstelling ’Bij mij doet zij dat nooit’ bij te wonen. Het stuk van theatergezelschap Ervarea wordt opgevoerd in Theater De Dillewijn in Ankeveen (2 april) en in Theater De Vorstin (8 april) in Hilversum. De voorstelling van 25 februari in De Boerderij in Huizen is volgeboekt.

De theateravonden worden gratis aangeboden. Amusement en lering komen tijdens de voorstellingen prachtig samen, meldt Alzheimer Nederland. De organisatie roept belangstellenden op om hun naaste met dementie mee te nemen, als hij of zij dit (nog) wil en kan. De voorstellingen beginnen om 19.30 uur, zaal open vanaf 19 uur en eindigen om 22 uur.

Vooraf aanmelden (max. twee personen) is een vereiste en kan voor de uitvoering in Ankeveen via c.croes@alzheimervrijwillgers (06-41399777), ovv naam, adres, woonplaats, email en telefoonnummer. Voor De Vorstin mailen naar e.klijsen@alzheimervrijwillgers.nl (06-17084874).

Alzheimer Nederland (Gooi en Omstreken) wordt sinds 1 januari geleid door Ben Lüken, oud-wethouder van Weesp en van Blaricum. Hij is de opvolger van Cees Croes, die de afgelopen twee jaar leiding gaf aan de organisatie.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.