Premium

Supermarkt Jumbo aan Hilversumse Stephensonlaan tijdelijk gesloten vanwege verbouwing; gratis bloemen en taart tijdens feestelijke heropening op 12 februari

Hilversum

Supermarkt Jumbo aan de Stephensonlaan in Hilversum ondergaat momenteel een ingrijpende metamorfose, waardoor de winkel sinds deze week is gesloten. Op 12 februari om 9.00 uur opent de hernieuwde supermarkt zijn deuren weer.

Om daar een feestelijk tintje aan te geven ligt op de dag van de heropening voor de eerste 150 klanten een bos bloemen klaar. Wie tussen 12 en 16 februari voor 25 euro of meer boodschappen doet in de verbouwde zaak krijgt een appeltaart cadeau. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo aan de Larenseweg 155, of online boodschappen bestellen op jumbo.com.

Versplein

Volgens ondernemers Carl van Dam en Sipke Schoonhoven van de Jumbo hebben klanten na de verbouwing een nog grotere keuze uit een gevarieerd assortiment. Zo komt er een zogeheten versplein met dagverse producten als groente, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Medewerkers bereiden in de winkel pizza’s om thuis af te bakken, er zijn kant en klare broodjes warme grillworst verkrijgbaar en er komt een PostNL-punt in de winkel.

Ook wordt de Jumbo straks ruimer en overzichtelijker, aldus de ondernemers. „De nieuwe winkel wordt prachtig”, weten ze bij voorbaat. „Ons team is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkel.” De verbouwde supermarkt telt bijna 1100 vierkante meter vloeroppervlakte.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.