Kes uit Bussum door naar de liveshows, Kirsten uit Kortenhoef niet verder in The Voice [video]

Kortenhoef

Kirsten Fennis uit Kortenhoef moest vrijdagavond The Voice of Holland verlaten. Kes van den Broek uit Bussum gaat wel door naar de volgende ronde: de liveshows.

De zangeres uit Kortenhoef moest voor team Waylon aantreden in de knock-outs. Ze zong het liedje ’Stronger’ van Kelly Clarkson. Helaas vond de ouddeelnemer aan het Songfestival Kirsten niet goed genoeg voor een plekje in de liveshows. Kirsten mocht niet op een van de drie stoelen plaatsnemen, maar moest naar huis.

Bekijk hieronder een video van haar blind audition:

Ook Kes van den Broek uit Bussum moest vrijdagavond ten tonele verschijnen in de afvalronde van Nederlands grootste muziekwedstrijd. De vorige keer dat zij moest optreden, zat zij in Team Ali B. Daar viel zij echter buiten de boot, waarna Lil’ Kleine toehapte en haar ’stal’.

Met het lied ’Hij is van mij’ Kris Kross Amsterdam, Maan en Tabitha gooide Kes hoge ogen, ondanks dat het niet haar ’soort’ liedje was. Met lovende kritieken pakte ze als laatste van de avond een plekje in de volgende ronde, Lil’ Kleine kon niet meer om haar heen. De Bussumse gaat dus door naar de liveshows.

Bekijk hieronder een video van de blind audition van Kes:

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.