Reactie burgemeester op dodelijk ongeluk Bussum: ’Dit raakt onze gemeenschap diep’

© Mizzle Media

Joyce Huibers
Gooise Meren

’Dit raakt onze gemeenschap diep. Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden, de vader en de jongen, die als een wonder ongedeerd bleef. Ik zal hen vandaag bezoeken’. Dat schrijft burgemeester Han ter Heegde donderdag in een eerste reactie op het vreselijke ongeluk dat woensdag aan het einde van de middag op de Comeniuslaan in Bussum plaatsvond.

Lees ook: Vrouw overleden bij aanrijding in Bussum tussen bus en meerdere auto’s

’Een tweede tragedie in korte tijd waarbij een inwoner van Gooise Meren om het leven komt. Moeilijk te bevatten dat een moeder uit Naarden, die met haar kind in een bakfiets op de Comeniuslaan rijdt, dodelijk verongelukt nadat zij geraakt wordt door een bus’, schrijft Ter Heegde op zijn Facebookpagina.

’Mijn dank gaat uit naar alle hulpverleners die meteen in actie zijn gekomen en de buurtbewoners, die zich na het ongeval onder meer over de jongen hebben ontfermd. Laten we elkaar troosten en steunen in deze moeilijke tijd. De politie zal zich verder buigen over de toedracht van het ongeluk’.

De gemeente Gooise Meren laat weten verder niet in te willen gaan op het ongeluk of de toedracht. ,,We wachten nu eerst het onderzoek van de politie af. Het heeft geen zin om te gaan speculeren over mogelijk oorzaken”, aldus een woordvoerder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.