Premium

In Eemnes opent Partou in januari nieuwe kinderopvang

In Eemnes opent Partou in januari nieuwe kinderopvang
© Foto Partou
Eemnes

Partou Kinderopvang opent op 6 januari in Eemnes een nieuwe vestiging. In het pand van basisschool De 7-Sprong gaat Partou aan de slag met peuteropvang voor 2- tot 4-jarigen en buitenschoolse opvang (bso) voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar.

Dat bevestigt manager Guido Roose van Partou Amersfoort en Eemnes. Partou heeft landelijk zo’n vierhonderd vestigingen waar 26.000 kineren terecht kunnen. In Eemnes exploiteert de in Vianen zetelende organisatie al een kinderopvang aan het Vierkante Bosje.

De nieuwe vestiging in het gebouw van De 7-Sprong gaat van start met plek voor zestien peuters en twintig bso-kinderen. Er zijn al inschrijvingen, maar er is nog plaats voor meer kinderen. Het team bestaat voorlopig uit twee personen, onder wie vestigingsmanager Sylvia van der Pas. Begonnen wordt op de ochtenden en middagen van maandag, dinsdag en donderdag. De ochtenden zijn gereserveerd voor de peutergroep, ’s middags kunnen de bso-kinderen terecht.

De bso aan het Schoolpad is niet voor oudere basisscholieren (8-12 jaar). Manager Roose: ,,Die kunnen terecht bij de sport-bso aan de Noordersinel’’.

Ouders die een kind willen aanmelden kunnen daarvoor het beste terecht op de website. Roose: ,,Dat klinkt wat afstandelijk, maar het is de meest praktische manier.’’

Ouders die eerst een rondleiding willen, kunnen mailen naar sylvia.vanderpas@partou.nl. Meer informatie op https://www.partou.nl/kinderopvang/eemnes/bso-schoolpad-1

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.