Vechtpartij op Hilversumse Prins Bernhardstraat blijkt valpartij

© foto caspar huurdeman
Hilversum

De gewonde man die zondagochtend werd gevonden bij Entrada op de Prins Bernhardstraat in het centrum van Hilversum was niet het slachtoffer van een vechtpartij maar van een valpartij.

De politie werd zondagochtend rond half elf gealarmeerd over een man die bewusteloos en met een flinke hoofdwond op straat lag.

Lees ook: Persoon zwaargewond bij incident in Hilversum, traumahelikopter ingezet

Volgens de melding was er een vechtpartij gaande. Getuigen meldden bovendien dat er een tweede man bij het incident betrokken was, maar deze was toen de politie ter plaatse kwam inmiddels verdwenen.

Omdat onduidelijk was hoe het slachtoffer aan zijn verwondingen kwam, is de omgeving afgezet voor sporenonderzoek. Bovendien werd een traumahelikopter opgeroepen. Ook deed de politie via Burgernet een oproep uit te kijken naar de verdwenen tweede man.

Inmiddels is duidelijk dat er geen sprake is geweest van een vechtpartij. Het slachtoffer is ongelukkig op zijn hoofd gevallen. De politie heeft ook de tweede man gesproken, dit blijkt een bekende van het slachtoffer. Nadere mededelingen wil de politie niet doen.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.