Hilversums bedrijf KGU behoudt eigen naam na overname

Hilversums bedrijf KGU behoudt eigen naam na overname
Hilversum

KGU Recruitment, vijftig jaar geleden opgericht als uitzendbureau in Hilversum, is opgekocht door GJ Personeelsdiensten.

Beide bedrijven zijn al jaren actief in de HR-sector. GJ Personeelsdiensten zocht een samenwerkingspartner op het gebied van recruitment en dat is KGU geworden. De bedrijfsnamen GJ Personeelsdiensten en KGU Recruitment blijven wel gewoon bestaan.

KGU is begonnen als familiebedrijf en had vestigingen in Bussum, Hilversum en Huizen. Momenteel is er één kantoor, in de Hilversumse Herenstraat. Kirsten Goes, directeur en eigenaar van KGU, heeft zich laten uitkopen. De Huizense zegt: „Voor mij eindigt hier na vijftien jaar het KGU-avontuur, dat door mijn familie is begonnen. Ik weet zeker dat KGU Recruitment samen met GJ Personeelsdiensten een prachtige toekomst tegemoet gaat.”

KGU kwam recent in het nieuws omdat vrachtwagens van Dirk van den Broek wegens werkzaamheden in de Herenstraat een moeilijke bocht moesten maken en daarbij vaak de gevel van het pand van Goes toucheerden.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Keuze van de redactie