Auto slaat meerdere malen over de kop in Blaricum

© Foto’s: Caspar Huurdeman

1 / 5
Blaricum

Een bestuurder is vrijdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op ’t Merk in Blaricum. De auto sloeg meerdere malen over de kop. De twee andere inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De automobilist verloor rond 23.45 uur in de bocht van de Randweg naar ’t Merk de macht over het stuur. Het voertuig sloeg vervolgens meerdere malen over de kop.

De hulpdiensten, waaronder politie, brandweer en meerdere ambulances, kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer hielp de inzittenden uit het voertuig, van beklemming van geen sprake. De bestuurder is met onbekende verwoningen naar het ziekenhuis gebracht.

De weg lag na het ongeval bezaaid met gereedschap, dat los in de auto had gelegen. ’t Merk was gedurende een uur afgesloten het overige verkeer. Het gehavende voertuig is door een berger opgehaald.

Op ’t Merk gebeuren vaker ongelukken. Op 5 mei ging het mis in dezelfde bocht. Ook toen sloeg een auto over de kop. De twee inzittenden sloegen een hulpverlenende agent en gingen ervandoor. In januari reed een automobilist op ’t Merk in Huizen een fietser aan. Ook hij nam de benen.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.