Auto te water in ’s-Graveland, 48-jarige inzittende uit Hilversum overleden

De hulpdiensten waren met alle mogelijke middelen uitgerukt, maar konden de vrouw niet meer redden.

De hulpdiensten waren met alle mogelijke middelen uitgerukt, maar konden de vrouw niet meer redden.© Foto Studio Kastermans

1 / 5
Internetredactie
’s-Graveland

Een 48-jarige vrouw uit Hilversum is overleden, nadat haar auto donderdagochtend te water raakte langs de N236 bij ’s-Graveland. Het ongeval gebeurde rond kwart voor zeven. Twee passerende vrachtwagenchauffeurs hebben de vrouw uit de auto gehaald en gereanimeerd, al snel geholpen door een arts die toevallig voorbij fietste, maar het mocht niet baten.

De vrachtwagenchauffeur die direct achter de vrouw reed, belde 112, terwijl twee andere vrachtwagenchauffeurs de vrouw uit het water haalden en haar gereanimeerden. Om haar te bevrijden, moesten ze onder water de deur met geweld open maken. Nadat ze de vrouw op het droge hadden, gingen ze terug onder water om te zien of er nog iemand in de auto zat, wat niet het geval was.

Toevallig fietste er tijdens de reanimatie een arts langs, die ook direct te hulp schoot. Al snel kwam ook een traumahelikopter ter plaatse, evenals ambulancepersoneel.

De weg is verschillende uren afgesloten geweest voor onderzoek. De wagen is rond 10.00 uur geborgen.

Foto’s: Mizzle Media

Lees ook: Vrachtwagenchauffeur zag Hilversumse (48) voor zijn ogen op de Loodijk verongelukken

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.