Premium

Grootste wens van Coen komt uit dankzij ’Down met Johnny’

Grootste wens van Coen komt uit dankzij ’Down met Johnny’
© ©Studio Kastermans/Danielle van
Hilversum

De grootste wens van Coen Hartmann uit Spijkenisse ging woensdag in kookwinkel Oldenhof aan de ’s-Gravelandseweg in Hilversum in vervulling.

De 25-jarige Coen droomde al jaren van een eigen kookboek en onder het toeziend oog van familie, vrienden en Johnny de Mol kon hij dan eindelijk door zijn eigen recepten bladeren.

Dat heeft Coen te danken aan zijn tweelingbroer Philip. Zijn broer besloot namelijk om Coen op te geven voor het televisieprogramma ’Down met Johnny’ dat wordt gepresenteerd door Johnny de Mol. De populaire presentator vond het een leuk idee en dus werd er een verrassing voor Coen in gang gezet.

Eerder maakte Coen al een ’klein kookboekje’ door online een fotoboekje te maken met zijn moeder en een begeleidster, maar nu is er het echte werk. Coen heeft het eventjes gezien, toen de opnames voor het SBS6-programma gemaakt werden en de foto’s voor het boek gemaakt moesten worden. Het kookboek was een grote verrassing voor de kok. Maar: nadat de camera’s uitgingen, moest hij zijn ’Coen kookt vegetarisch’ - uitgegeven door Good Cook - weer afgeven. Nu hoeft dat dus niet. Zijn eigen kookboek komt zelfs in de winkel te liggen.

Het kookboek ’Coen kookt vegetarisch’ is te koop bij Oldenhof en bij Brownies & Downies in Spijkenisse, waar Coen werkt. De uitzending van ’Down met Johnny’ zal waarschijnlijk rond november uitgezonden worden op SBS6.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.