Premium

Gooische Barbecue Kampioenschappen: Tijd van afgefakkelde speklappen is voorbij. Maak ananas met een pepertje

De Gooische Barbecue Kampioenschappen: ’Kijk verder dan vlees. Er is zoveel meer. Zelfs desserts kunnen op de barbecue’.
© Foto Studio Kastermans/Leon Dakkus
Hilversum

Wie maandagmiddag in de buurt van foodhall MOUT heeft gelopen, kan de geur van barbecues niet zijn ontgaan. De Gooische Barbecue Kampioenschappen trokken bekijks. Logisch. Wie langer dan een paar minuten bleef staan en een beetje geluk had, kon tijdens de wedstrijd ‘gewoon’ een hapje meeproeven.

Vijf teams, een jury en enkele uren om wat prachtigs te grillen. Dat zijn ingrediënten van de Gooische Barbecue Kampioenschappen. Verder is het vooral aan de deelnemers: Puur Smaeck, Vida, Bula Outdoor, een team van (mede-)organisator Gooise TamTam en Lopez Specials.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.