Zaalvoetbal: Adelaars sluit seizoen af met remise, 1461 Soest nipt ten onder tegen Ziekenhuis Amstelveen/Borstpoli

Zaalvoetbal: Adelaars sluit seizoen af met remise, 1461 Soest nipt ten onder tegen Ziekenhuis Amstelveen/Borstpoli
Adelaars aan de bal tegen Al-Andulus (in een wedstrijd van vorig jaar).
© Archieffoto
Zaalvoetbal

Adelaars heeft de competitie afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen Al-Andalus. De ploeg van Paul Nagtegaal wist al zeker dat het als zevende zou eindigen in de hoofdklasse B en kan zich nu gaan richten op de kwartfinale van de districtsbeker.

Dankzij een treffer van Garrett Jones leek Adelaars er in De Bilt met de punten vandoor te gaan, maar in de absolute slotfase kwam Al-Andalus alsnog langszij. „We hadden moeten winnen, maar met een gelijkspelletje kan ik ook wel leven”, vertelde Nagtegaal. „We hebben een prima seizoen gedraaid. Jammer dat we zo snel waren uitgespeeld, maar we hebben het gewoon weer goed gedaan.” Op vrijdag 3 mei staat er in de vorm van de kwartfinale in het bekertoernooi nog een toetje op het programma voor Adelaars. JCK/Aiso, de kampioen van de topklasse, is daarin de tegenstander.

1461 Soest heeft de reguliere competitie afgesloten met een 3-4 nederlaag tegen Ziekenhuis Amstelveen/Borstpoli. Samir Majait (2) en Semih Kerez kwamen tot scoren. 1461 Soest hoopt via de nacompetitie te promoveren naar de topklasse, maar verloor de laatste twee competitiewedstrijden. „We hebben geen goede voorbereiding gehad op de nacompetitie, maar als we weer compleet zijn, maken we een goede kans”, stelde coach Muhammed Kucuk.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Keuze van de redactie