Huizen-speler El Biyar: ’Het was wel heel matig van onze kant’

Zakaria El Biyar viert zijn doelpunt.© Archieffoto

Huizen

Zakaria El Biyar was zaterdagmiddag eigenlijk de enige Huizen-speler die een echte mogelijkheid kreeg om een doelpunt te maken. Hij werd aan de zijkant van het strafschopgebied vrijgespeeld. „Maar ik kwam niet goed uit met mijn passen, waardoor ik de bal naar binnen moest halen. En toen stonden ze ineens voor mijn neus en werd het heel moeilijk om de keeper te passeren.”

El Biyar beaamde dat de keiharde wind het bepaald niet makkelijk had gemaakt. „Maar daar hadden wij en Aalsmeer evenveel last van, dat is geen excuus. Feit is dat we gewoon niet goed hebben gespeeld. Ik dacht dat we de ondergrens wel hadden bereikt. Nou, dit was wel heel matig van onze kant.”

Zaterdag wacht het in de eerste klasse kansloze Victoria, dat wel gebrand zal zijn op een goed resultaat. Ze zijn op ’t Jagerspaadje nog niet vergeten dat Huizen op een heel dubieuze manier aan de 2-1 zege kwam, na een ingooi die niet werd teruggegeven. „Gewoon korte metten mee maken”, vond El Biyar. „Snel scoren en dan eroverheen. Zo simpel is het volgens mij.”

Meer nieuws uit Sport Regionaal