Dodelijk Spakenburg heeft aan een paar minuten genoeg om Scheveningen te verslaan

Doelpuntenmaker voor Spakenburg Kevin Sterling (hier in actie tegen Rijnsburgse Boys).© Archieffoto

Jacob-Jan van de Groep
Tweede divisie

Spakenburg heeft met 2-4 gewonnen bij Scheveningen. De ’Blauwen’ waren niet eens de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar de formatie van trainer John de Wolf gaf de gastheren een lesje in effectiviteit.

Met een bloedeloze 0-0 ruststand leek het er in niets op dat het in Scheveningen zou uitdraaien op een doelpuntenfestijn. Spakenburg wist in de tweede helft echter optimaal te profiteren van de kansen die het kreeg. In een tijdsbestek van vier minuten namen de Blauwen twee goals afstand van Scheveningen. Nadat Mehmet Aldogan de spanning in de wedstrijd terugbracht met een treffer, hadden de bezoekers in het tweede bedrijf wederom aan vier minuten genoeg om twee goals te produceren. Kevin Sterling en Jasper Beekhuis voegden zich op het scoreformulier waar ook Argjend Selimi (1-0) en Nathaniël Will (2-0) al op stonden. Namens Scheveningen maakte Ruben Koorndijk er nog een voor de statistieken, waardoor het bij 2-4 bleef.

Na de overwinning kwam er vanuit de ziekenboeg vervelend nieuws. Jordy Deckers werd met een vermeende hersenschudding naar het ziekenhuis afgevoerd. Na een botsing werd de keeper vervangen door Leon ter Wielen. Giovanni Gravenbeek en Philip Ties verlieten na een half uur spelen geblesseerd het veld.

Meer nieuws uit Sport Regionaal