Nogmaals opening van Larens yogacentrum

Nogmaals opening van Larens yogacentrum
© Foto: Katja Poelwijk
Laren

Hoewel het Roberta Sumar Yogacentrum Laren al een half jaar draait - en met succes, aldus eigenares Daphne Huizing - wordt het centrum morgenmiddag om vier uur nogmaals geopend.

Danielle van ’t Schip-Oonk deelt dan een mantrameditatie, voor alle (special) yogi’s en yogini’s en ouders die yogalessen volgen bij het Roberta Sumar Yogacentrum aan de Sint Jansstraat 50.

In het centrum van Daphne Huizing wordt onder meer Yoga for the Special Child gegeven, een therapeutische yogamethode voor kinderen met een zorgvraag. De methode is zachtaardig, therapeutisch, krachtig en toch zeer effectief, aldus Huizing. ’Het is veilig voor baby’s, kinderen en volwassenen met een cognitieve, lichamelijke of meervoudige beperking, aandachts- en concentratiestoornissen, sociaal-emotionele beperking, leer-en gedragsproblemen, prikkelverwerkingsstoornis of stoornis in het autismespectrum, Down syndroom, Prader Willy syndroom, Cerebrale Parese, epilepsie, ADD/ADHD en rolstoelgebruikers. Het wordt ook erkend als een effectieve behandeling voor kinderen met de diagnose hoogbegaafdheid (HB), leerstoornissen en andere ontwikkelingsachterstanden.’

Meer nieuws uit Gooi en Eemland