’s-Graveland speelt gelijk tegen ’t Goy, doelpuntenfestijn bij Allen Weerbaar

’s-Graveland-trainer Ronald Heerschop.© Archieffoto

Vierde klasse zondag

’s-Graveland heeft aan de thuiswedstrijd tegen ’t Goy slecht een puntje overgehouden: 2-2.

In de negentigste minuut leek Ramon Bouwman zijn ploeg met een rake vrije trap de winst te bezorgen, na zelf als doorgebroken speler te zijn neergehaald, waarbij de dader bovendien ook rood kreeg. In de slotseconden maakte de tien overgebleven bezoekers echter toch nog gelijk. „Je zat tot het laatste fluitsignaal op het puntje van je stoel”, sprak ’s-Graveland-trainer Ronald Heerschop, die Daan Verdam er eerder al 1-1 van had zien maken. „Het is jammer dat we thuis niet hebben kunnen winnen, als je zó laat in de wedstrijd nog op voorsprong komt, mag je dat eigenlijk niet meer weggeven. Toch kan ik wel leven met deze uitslag. ’t Goy is een gelijkwaardige tegenstander en het gelijkspel was, over de gehele wedstrijd gezien, verdiend.”

Allen Weerbaar verloor thuis met 3-5 van titelkandidaat Aurora. Bij rust was het 0-2. De tweede helft verliep beter voor de Bussumers. Er kwam een snelle 1-2 van Mutlu Guncicek, die AW vervolgens ook op gelijke hoogte bracht. Daarna scoorde Aurora tweemaal. Oguzhan Celmez bracht met 3-4 en de spanning nog wel terug, maar het slotakkoord kwam van de bezoekers. „Jammer dat we met lege handen achterblijven, op basis van de tweede helft verdienden we deze wedstrijd te winnen”, vond elftalleider Hasan Cecen. „Door de vroege achterstand moesten we meer risico nemen en daardoor vielen er gaten achterin.”

Ondertussen zijn er nog altijd lichte degradatiezorgen voor de Bussumers. Ze staan momenteel op de elfde plek, maar net boven de streep.

Meer nieuws uit Sport Regionaal