Within Temptation komt ook naar Paleis Soestdijk

Sharon den Adel© EPA

Bert-Jan van Oel
Baarn

Within Temptation en de eveneens Nederlandse band HAEVN zijn toegevoegd aan het programma van Royal Park Live in de tuinen van Paleis Soestdijk.

Donderdag 11 juli speelt Within Temptation. Een thuiswedstrijd voor zangeres Sharon den Adel: ,,Ik woon in Soest, dus ik kan praktisch op de fiets, haha. Het prachtige paleis is een setting die heel goed past bij onze muziek en show. Ik denk dat het een hele bijzondere avond wordt voor ons en de fans.’’

HAEVN, bekend van de hit Finding Out More, treedt op zondag 14 juli op. HAEVN speelt in april onder meer concerten in Tivoli-Vredenburg en Paradiso, en die zijn al uitverkocht. De band vormt het voorprogramma voor Tom Odell op Royal Park Live. Het zomerse popspektakel in Baarn kent dit jaar twee weekends. Andere acts die in juli op het podium verschijnen zijn Gregory Porter, +Live+, BLØF en Guus Meeuwis.

Veel avonden zijn al uitverkocht, maar voor 14 juli, HAEVN en Tom Odell, zijn nog kaarten te koop. De tickets voor Within Temptation gaan maandaochtend in dce verkoop.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.