Alleen zijn met kerst hoeft niet in Weesp

kerstinloop vorigjaar.
© Archieffoto
Weesp

Traditiegetrouw vindt ook dit jaar de Weesper Kerstinloop op eerste kerstdag plaats.

,,Alleen? Nee! Kerst vier je samen”, staat er met grote letters op de aankondiging van de Kerstinloop in Weesp. Onder het motto ’Niemand hoeft met kerst alleen te zijn’ gaan de deuren van Het Lichthuis op dinsdag 25 december om 12.00 uur open. Iedereen die alleen is, niemand heeft om samen Kerstmis mee te vieren, of zich een kerstfeest niet kan permitteren, is welkom.

Voor de gasten is een gevarieerd programma samengesteld. Vanaf 12.00 uur worden de gasten verwelkomd met een hapje en een drankje. Tussen 13.00 en 16.00 uur is er muziek, wordt er een kerstverhaal voorgelezen en is er gelegenheid voor een praatje of een spelletje. Van 16.00 tot 17.00 uur is er een bingo met met mooie prijzen.

In de tussentijd toveren de vrijwilligers van de inloop de zaal om tot een sfeervol restaurant, waar vanaf 17.00 tot 19.00 uur het kerstdiner wordt opgediend. De inloop is een initiatief van de diaconieën Grote Kerk en de parochie Levend Water. Er hebben zich al 37 gasten aangemeld. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.