Bouw Hubertushof ’eind 2018’

Een impressie van de Hubertushof.

Jetty Claus
Baarn

Met een beetje geluk kan eindelijk eind dit jaar de spade de grond in voor de zeer exclusieve appartementen van de Hubertushof aan de Baarnse Van Heemstralaan.

Dat meldt Gert-Jan Visser, de zaakwaarnemer van architect Harry Oude Kempers (69). Hij is al achttien jaar bezig met zijn ultieme ontwerp. Het gaat om appartementen in neoclassicistische stijl voor de rijken. Ze komen op het terrein van zijn eigen huis. Eén van de vier appartementen is voor de architect zelf bestemd.

Het te bouwen aantal is teruggebracht van zes naar vier. Niet zo gek, gezien de stevige prijzen van meer dan een miljoen.

„Op Funda wordt een vanaf-prijs genoemd van 1.250.000 euro. Ik mag de andere prijzen niet noemen, omdat onze doelgroep in het topsegment het niet fijn vindt als bekend wordt wat zij ervoor betaald heeft. Het bedrag is een meervoud”, aldus Visser.

Eigen lift

Hij zegt in onderhandeling te zijn met een gegadigde „De koop moet nog bevestigd worden. We hebben gesprekken gevoerd over de afwerking. De appartementen worden groter, omdat er nu geen zes maar vier worden gebouwd. Er blijven ook twee vleugels.”

Elk appartement krijgt een lift in de woning. De tuin van de Hubertushof loopt over in de grote heringerichte tuin van villa Berg en Dal van het Apostolisch Genootschap.

De Hubertushof staat al een paar jaar in de etalage. Een groot verkoopbord bij de Amsterdamsestraatweg werd verwijderd omdat het de upper class afschrikt.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.