Netwerken in de Verbindingsfabriek in Weesp

Tamar de Vries
Weesp

Aan het Stationsplein in Weesp heeft de Verbindingsfabriek Weesp haar deuren geopend. Het bedrijf van Petra Feddema en Jantine Zeeman biedt een netwerkconcept aan in combinatie met een flexwerkplek.

De ’fabriek’ legt zich toe op workshops, trainingen, coaching en netwerken voor zzp’ers. ,,Niet alleen ondernemers, ook professionals met loopbaanvraagstukken zijn welkom tijdens de proefochtenden bij de Verbindingsfabriek”, vertelt Feddema. ,,Wij faciliteren ondernemers om samen te werken - verbindingen te leggen - en hun bedrijf commercieel en persoonlijk succesvol te maken.”

Vooral voor zzp’ers zijn bijeenkomsten waar zij anderen ontmoeten interessant want zij werken veelal alleen en kunnen dus niet in de kantine aan een collega vragen ’hoe los jij dit probleem op?’

,,Uit eigen ervaring weten wij dat er eigenlijk twee soorten netwerken zijn: de netwerken waar het vooral gezellig is en de netwerken die vooral commercieel interessant zijn voor professionals. Wij leggen daartussen de verbinding. Op de woensdagochtenden van 9.00 tot 12.00 uur zijn geïnteresseerden welkom in de focusmeeting”, vervolgt Feddema.

,,Waar loop je tegenaan en wat kunnen andere professionals voor je betekenen, zijn er tips waar anderen ook wat aan hebben? Dat zijn zaken die besproken worden.” De eerste weken zijn de proefochtenden nog gratis te bezoeken. Op termijn bedragen de kosten 50 euro voor vier ochtenden.

Meer informatie op: www.verbindingsfabriekweesp.nl

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.