Adelaar krijgt IJsselmeervogels nog niet aan de praat

Redactie Hilversum
Hoek

IJsselmeervogels is er na een turbulente week niet in geslaagd om de eerste overwinning van het seizoen te noteren. Bij Hoek werd twee keer een voorsprong opgebouwd, maar aan het eind van het liedje waren de 'rooien' blij dat ze een punt mee konden nemen: 2-2.

Frans Adelaar werd deze week aangesteld als de opvolger van Dogan Corneille, die al na twee ronden werd ontslagen. Adelaar was vorig seizoen interim-trainer en besloot terug te vallen op oude bekenden.

Achmed Ahahaoui had al na een minuut kunnen scoren, maar slaagde erin om na een kwartier Thomas Verheijdt in stelling te brengen: 0-1. Nick de Groote maakte gelijk, waarna Verheijdt op slag van rust vanaf de middenlijn uithaalde. De bal kwam tegen de lat en in de rebound maakte Ahahaoui de 1-2.

Na de onderbreking kon IJsselmeervogels niet doordrukken. Tien minuten voor tijd kreeg Hoek loon naar werken. De Groote legde voor en Guillaume Clinckemaille drukte af. Hoek wilde meer en kreeg dat bijna. In blessuretijd mocht Doesburg aanleggen, maar hij vuurde naast.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.