Gooi in Barcelona: 'Onder de zon'

Redacteur De Gooi- en Eemlander
Hilversum

Dinsdag werd de avond afgesloten met een spetterend optreden van de jongste speelster Roos voor een zaal vol bejaarden. Daarna vertrokken we naar ons harde bed.

We begonnen woensdag met een heerlijk ontbijt. Daarna hadden we een besloten training van twee uur op een kunstgrasveld naast het hotel. Er waren verschillende drinkpauzes vanwege de hitte. Tijdens de training hebben we ons goed voorbereid voor het duel. We hebben de opbouw op eigen helft getraind door op te bouwen via de backs. Ook hebben we het positiespel op de helft van de tegenpartij getraind met name de loopacties van de aanvallende middenvelder en de centrumspits. Sommige speelsters werden door de plaatselijke bevolking vergeleken met Lionel Messi. Na de training hadden we vrije tijd om te rusten, boodschappen te doen of te zonnen. Het dakterras werd omgetoverd tot een voetbalveld. Helaas was het voetbal zelf van korte duur, omdat de bal al snel op een balkon van de bovenburen belandde. Na een lekkere lunch vertrokken we naar het strand. Het plan was om te gaan volleyballen, maar het net was onvindbaar. Daarom werd het chillen in de zon. Toen het kouder werd, vertrokken we naar het hotel. Iedereen nam hier zijn rust om zich voor te bereiden op de avond. Na het dineren staat de quiz ’petje op petje af’ op het programma met prachtige prijzen. Dit zal wel een spektakel worden. Inmiddels komen bij iedereen de kriebels voor de wedstrijd tegen fc Barcelona. Morgen is het eindelijk zo ver!!

Amber Scherrenburg

Dit is de derde aflevering van het dagboek dat de speelsters van SC 't Gooi MA1 schrijven tijdens hun trainingskamp in Spanje.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.