Tractor drukt wielrenner uit Hilversum van weg

Redacteur De Gooi- en Eemlander
hilversumloenen

Een 48-jarige wielrenner uit Hilversum is door een tractor met vlakke oplegger van de weg gedrukt. Dat gebeurde vrijdagavond op de Oud Over in Loenen aan de Vecht. De politie is op zoek naar de bestuurder van het landbouwvoertuig.

Rond kwart over zes wil de Hilversummer de langzamere tractor inhalen. Als de wielrenner naast het gevaarte rijdt, gaat de tractor plotseling naar links. De Hilversummer wordt geraakt door de oplegger, verliest zijn evenwicht en buitelt met fiets en al de berm in. Uiteindelijk komt hij in de bosjes bij een woning tot stilstand. De bestuurder van de tractor heeft wel gemerkt dat hij de fietser raakte, want hij stopt en stapt uit. Maar zodra de Hilversummer opstaat en naar de bestuurder wil lopen, stapt de man weer in en gaat er met zijn tractor vandoor richting Vreeland.

De bestuurder van de tractor is tussen de 45 en 55 jaar oud, ongeveer 1.80-1.85m lang, donker haar en beginnend grijs aan de slapen. De bestuurder wordt gevraagd contact op te nemen met de politie, bureau Breukelen, via het telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.