Boersen lijsttrekker Blaricumse Partij

Liesbeth Boersen.© Archief

Edward de Vries Lentsch
Blaricum

De Blaricumse Partij kiest, vanwege het fusietraject waarin de gemeente Blaricum is beland, voor ervaring bij het samenstellen van de kieslijst gemeenteraadsverkiezingen 2018.

’Opgebouwde kennis is van groot belang’, aldus het DBP-bestuur. Liesbeth Boersen, nu wethouder, is weer lijsttrekker. ’Wil graag de klus afmaken als wethouder.’

DBP gaat de verkiezingen in als ’Het Sociale Gezicht van Blaricum’, waarmee volgens het bestuur het huidige beleid gecontinueerd wordt. Na Liesbeth Boersen, volgen de huidige raadsleden Bea Kukupessy en Ineke Breet.

Over het doorgaan van ’oude rot’ in de raad, Bea Kukupessy, meldt de partij dat ze het voornemen had om te stoppen, maar dat wordt vier jaar uitgesteld. ’Onder andere om haar ervaring in te zetten bij de behandeling van de dreigende fusie.’

Fractie-assistente Janny van Dijk staat op plaats vier. ’Vooral haar ervaring op het gebied van gemeente financiën is in de fractie zeer welkom’.

René Kemperman vrijwillig lager op de lijst gekomen. DBP heeft in de lopende raadsperiode drie zetels en vormt met Hart voor Blaricum en het CDA de coalitie met de verantwoordelijke wethouders.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.