Huizen tevreden winterstop in

Redactie Hilversum
Nijkerk

Huizen gaat met een tevreden gevoel de winterstop in. In de uitwedstrijd tegen NSC kwam de hoofdklasser weliswaar niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Dat was toch een resultaat waar iedereen tevreden over was. Met slechts een achterstand van vier punten op koploper Stedeco gaat Huizen de winterstop in.

,,We hebben nu 20 punten en dat is niet slecht’’, oordeelt aanvoerder Erik Wisse. ,,Er liggen in de tweede competitiehelft nog zeker kansen voor ons.’’ Kansen had Huizen in Nijkerk niet heel veel. Een keer scoorden de bezoekers, maar de treffer van Oskar van Logtestijn werd in de 56ste minuut afgekeurd. Er zou een duwfout aan vooraf zijn gegaan, oordeelde het arbitrale trio. ,,Dat was onterecht’’, mokte de doelpuntenmaker. ,,Hij gleed weg, er was echt niets aan de hand.’’

Na de grote overwinning van vorige week tegen DOVO waren de verwachtingen hoog gespannen voor het uitduel tegen NSC, een van de degradatiekandidaten van de hoofdklasse B. Maar verder dan schoten van Aron Klaassen, Sam Doeve en Omar Limon kwam Huizen niet. Daarom was 0-0 ook een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Meer nieuws uit Sport Regionaal