Vroegere schoolmeester interviewt Humberto Tan in Weesp

Humberto Tan. Foto ANP

Humberto Tan. Foto ANP

Tamar de Vries
Weesp

Humberto Tan is zaterdagmiddag te gast in Het Lichthuis in Weesp.

De presentator van RTL Late Night wordt geïnterviewd door zijn vroegere basisschoolmeester Rob Geul en signeert zijn boek Rondom Tan. De opbrengst van de middag is bestemd voor de stichting die geld inzamelt voor de zoektocht naar Kris en Lisanne in Panama.

Het initiatief is afkomstig van Nathalie Scheffer, eigenaar van boek- en kantoorboekhandel De Kleine Prins in de Slijkstraat. ,,Ik heb op dezelfde school in Amsterdam Zuid-Oost gezeten als Humberto’’, vertelt Scheffer. ,,Ooit las ik een interview met hem en daarin vertelde hij dat hij zulke goede herinneringen had aan zijn schoolmeester. Toen Humberto’s boek verscheen dacht ik ’hoe leuk zou het zijn als zijn schoolmeester hem zou interviewen’. Rob Geul zei meteen ja. Humberto wilde graag komen als een deel van de opbrengst voor de stichting Vind Kris en Lisanne zou zijn.’’ Scheffer vond dat zo sympathiek dat ze besloot de hele opbrengst aan de stichting ten goede te laten komen.

Kaarten voor de middag die om 13.30 uur begint en rond 15.15 uur eindigt, kosten vijf euro en zijn te koop in De Kleine Prins, Slijkstraat 28. Het Lichthuis is te vinden aan het Waagplein 10.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.