Beeldschone Bussumse zet modellenambitie door

Annabel hoopt nog op een contract.

Annemarie de Jong
Bussum

Geen tranen met tuiten bij Annabel Majoor (15) uit Bussum. Zondag ging de eerste prijs van de modellenwedstrijd Elite Model Look aan haar neus voorbij.

,,Het was een geweldige ervaring. Ik vind het jammer dat het voorbij is.” De beeldschone Bussumse vertegenwoordigde samen met Nino Galvez (15) uit Muiden het Gooi tijdens de finale in Amsterdam. Na vijf rondes op de catwalk werden Mickey Kümmer (17) uit Heemstede en Joyce Bergevoet (15) uit Duiven bekroond tot winnaars. ,,Verdiend”, zegt Annabel sportief. Een dag later viert ze al vakantie op Terschelling. ,,Ik lag erg laat in bed, maar vanmorgen ging om half negen gewoon mijn wekker hoor.”

Ze genoot intens. ,,Aan het einde van de catwalk staan allemaal fotografen, dat is best spannend. Maar toen ik één keer had gelopen waren de zenuwen weg. Ik hoorde dat ik relaxed overkwam en een uitgesproken blik heb.”

Hoewel ze naast het contract van 150.000 euro aan opdrachten grijpt, houdt ze komende twee weken toch haar telefoon goed in de gaten. ,,Ze willen met meer meisjes door. Ik kan gebeld worden. Model worden lijkt me supergaaf.”

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.