Spakenburg mist vertrouwen

sportredactie Gooi- en Eemlander
spakenburg

Met een puntje tegen Rijnsburgse Boys werd Spakenburg zaterdag bij de hervatting van de topklassecompetitie rijkelijk beloond. De 1-1 werd behaald met voetbal dat soms pijn deed aan de ogen.

Vooral in de eerste helft was het spel van Spakenburgse kant bar en boos. De 0-1 van Remon van Bochoven uit een kopbal was dan ook verdiend. Spakenburg-trainer Johan de Kock zei naderhand dat zijn elftal vertrouwen miste, zeker nadat afgelopen dinsdag in de beker was verloren van eersteklasser Breukelen.

Met het inzetten van aanvaller Raily Ignacio en de net van het failliete AGOVV overgenomen Hayri Pinarci herstelde Spakenburg zich na rust enigszins. Ricky van den Bergh versierde een strafschop, die hij zelf benutte.

Vlak voor tijd kroop Spakenburg nog door het oog van de naald toen Van Bochoven opnieuw met het hoofd scoorde. Alleen de assistent met de vlag had buitenspel geconstateerd, maar deze man stond dan ook in de beste positie om dat te kunnen beoordelen. De treffer werd derhalve afgekeurd, tot ergernis van de Rijnsburgers.

Meer nieuws uit Sport Regionaal