Over de Tong bij de Bourgondiër

Redacteur Hilversum
Hilversum

Restaurant de Bourgondiër is begin december van start gegaan aan de Vaartweg in Hilversum. Chris en Romy Warmerdam streven ernaar ’om voor een leuke prijs een groot bord vol eten te serveren’.

Vaartweg 7 is het horecapand bij de splitsing met de Havenstraat, waar restaurant El Tulipán Negro tien jaar heeft gezeteld. De Spaans/Mediterraanse keuken heeft nu dus plaatsgemaakt voor de Frans/Bourgondische. Met als doelgroep: ’iedere levensgenieter die een ontspannen avondje uit wil’. Het is niet druk op deze zondagavond. Eén eter aan de bar, en twee andere tafeltjes bezet. Dat maakt alles bij elkaar tien gasten, dus voldoende ruimte in de gezellig ingerichte eetzaal. Kinderen tot een jaar of twaalf kunnen zich overigens vermaken in de kinderhoek in het ondergrondse restaurantgedeelte.Website: www.restaurantdebourgondiër.nl. Lees meer in de zaterdagbijlage Vrij

Meer nieuws uit GE

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.