Soester (winter)bandenreus Karelsen nu al toe aan veel groter pand

soest

De verf van de nieuwbouw is bij wijze van spreken nog nat en bandengigant Karelsen in Soest verhuist al naar een nóg groter pand. ,,Ja, we zijn iets te hard gegroeid'', grijnst Rob de Winter (33).

,,Niet normaal, banden is booming business'', glundert broer Martijn (38). En vooral winterbanden. ,,We worden plat gebeld. Om de twintig, dertig seconden gaat de telefoon. Volgens klanten komt er wéér een strenge winter aan. Je moet niet te lang wachten, anders zijn ze op. Vorig jaar reed 25 procent op winterbanden en dit jaar veertig procent'', ratelt Rob de Winter.

In het huidige pand uit 2004 aan de Industrieweg staan de verhuisdozen ingepakt. Klaar voor het verkassen op woensdag 3 november naar het vroegere pand van de Soester Gieterij, twee deuren verderop. ,,Dat we zo snel zouden verhuizen, hadden we nooit verwacht. Maar we knappen uit ons jasje. Ons nieuwe pand is met tweeduizend vierkante meter vijf keer groter. We zijn straks de grootste van Midden-Nederland. Alles onder één hoedje, geen dependances meer, dat is nóg sneller schakelen.''

Meer nieuws uit GE

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.