FC Hilversum maakt einde aan slechte uitreeks

lienden

FC Hilversum heeft de eerste uitoverwinning van dit seizoen geboekt. Bij FC Lienden won het elftal van trainer Karel Bonsink met 0-2, door doelpunten van Jerry van de Pol en Steffan Vlietstra.

Voor Taoufik Adnane was het treffen in de Betuwe een weerzien met oude bekenden. Vijf jaar geleden werd hij weggestuurd bij Lienden, na een aanvaring met trainer Hans Kraay jr. Er zat dus nog wat oud zeer bij de linkermiddenvelder, die zich na afloop van de wedstrijd echter niet liet verleiden tot natrappen richting zijn oude werkgever. ,,Gebeurd is gebeurd, het voorval is voor mij een gesloten boek. Natuurlijk geeft het een extra kick om juist hier te winnen, het is toch mijn oude club. Ik heb vandaag op het veld revanche genomen'', aldus Adnane.

Zijn wraak had nog zoeter kunnen zijn, als Tonnie Cusell vlak voor tijd het overzicht had behouden en zijn geheel vrijstaande ploeggenoot had bediend. In plaats daarvan schoot de aanvaller zelf. ,,Dat was wel jammer, ik had hier erg graag willen scoren. Dat was natuurlijk prachtig geweest. Maar ik neem Tonnie niets kwalijk, ik had in zijn geval waarschijnlijk hetzelfde gedaan.''

Meer nieuws uit Sport Regionaal