Vandaag in de playlist Lifestyle

Paravlieger Frank Moorman in zijn paramotor.© Frank Moorman

Van onze verslaggever
Hilversum

Op de Paviljoensweg in Laren staan oude stokerswoninkjes. Ooit neergezet voor personeel van de Gooische Stoomtram. Maar er wordt nog steeds gestookt.

In elk geval op nummer 8, waar Marloes Kamer deze week mocht binnenkijken bij Trees en Gerard Wesselink. Die hebben het kleine woninkje omgebouwd en uitgebreid tot een heus paleisje. Met in de woonkamer nog aandacht voor authentieke details. Ook daar kan een houtvuurtje knapperen. In de keuken staat ook een kleine houtkachel. ,,Daar zet ik zelfs mijn pannen soep op, heerlijk!’’ vertelt Trees.

Meike van der Meulen uit Hilversum vertelt in de rubriek GEflitst aan Daniël Schinkel over haar liefde: een Volvo Amazon combi 1965. Ze maakte er samen met haar man Siebrand een tocht mee door Afrika. Dat ging nog eigenlijk best goed, al dacht ze dat de oude dame uit elkaar rammelen zou. Op de laatste dag ging het echter toch nog gruwelijk mis en het had weinig gescheeld of....

Verder in de playlist Lifestyle de column van Wouter Klootwijk en aandacht voor de Legowinkel in Blaricum. En een artikel met vele mooie foto’s vanuit de lucht, gemaakt door Frank Moorman uit Loosdrecht. Een hoogvlieger pur sang, die met zijn paramotor het zwerk verkent en vertelt over deze grote passie van hem.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.