Regiogenoten maken kans op fotoprijs

De foto van Veerle (8).© wnf

Valentijn Bartels
Hilversum

De 6-jarige Chloé Beuving uit Loosdrecht, de 8-jarige Veerle Loman uit Soest en de 16-jarige Anne Marijn de Bruijn uit Naarden maken kans om een prestigieuze natuurfotowedstrijd te winnen.

De wedstrijd wordt georganiseerd door het Wereld Natuurfonds.

Provincieprijs

Chloé en Anne Marijn kunnen met hun foto’s de WNF-Frans Lanting Photo Award in Noord-Holland winnen, Veerle kan dezelfde prijs in de provincie Utrecht winnen. In beide provincies strijden zes kandidaten uit dezelfde leeftijdscategorie tegen elkaar. De jonge fotografen uit de regio maken kans op prijzen in twee categorieën. De onderstaande foto is van Chloé.

De pauw van Chloé (6).© wnf

’De WNF-Frans Lanting Photo Award kent een Publieksprijs en drie juryprijzen: de WNF-Kids Award (6-11 jaar), de WNF-Young Talent Award (12-18 jaar) en de prestigieuze Frans Lanting Award voor volwassenen’, aldus WNF.

Frans Lanting

De fotowedstrijd wordt voor de derde keer door het Wereld Natuur Fonds georganiseerd in samenwerking met Frans Lanting. Lanting wordt beschouwd als één van de grote natuurfotografen van deze tijd. Al 40 jaar reist hij de wereld over om de schoonheid van de natuur vast te leggen. Anne Marijn maakte haar foto in Canada. ,,Het leukste vind ik dat het niet uitmaakt of je hem normaal of op z’n kop ziet, je ziet hetzelfde.’’ De onderstaande foto is van Anne Marijn.

De foto van Anne-Marijn (16).© Anne-Marijn de Bruin

De 6-jarige Chloé fotografeert iedere dag’ en ’is zo trots als een pauw’. Stemmen kan via www.wnf.nl/stem.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.