Ondernemers betreuren afblazen Bussum op IJs

Dit jaar geen Bussum op IJs.© foto pr

Alexander Poort
Bussum

’Het bestuur van de Ondernemersvereniging Gooise Meren (OVGM) betreurt het ten zeerste dat Bussum op IJs in 2016 geen plek heeft kunnen vinden in Bussum’, zo schrijft de vereniging in de nieuwsbrief aan haar leden.

’Het bestuur heeft al haar beschikbare tijd en energie gestoken in het zoeken naar kansen en mogelijkheden om samen tot een oplossing te komen. Helaas heeft dit niet geleid tot een oplossing waar alle partijen mee verder konden’, zo gaat de mededeling verder. Dit is opvallend omdat de ’gedroomde’ alternatieve locatie van Bussum op IJs aan de Veldweg is afgeblazen, juist vanwege protesten en dreigende rechtszaken van ondernemers.

De bestuursmededeling eindigt met een pleiser op de wonde voor Bussum op IJs. ’Het bestuur van de OVGM heeft het bestuur van Bussum op IJs dan ook direct na het bekend worden van het definitief niet doorgaan van Bussum op IJs in 2016, aangeboden om begin 2017 samen met enthousiaste ondernemers om de tafel te gaan en te kijken hoe we de tiende editie van Bussum op IJs in 2017 tot een enorm knalfeest kunnen maken’. Dan weer op het Raadhuisplein.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.