Politie zoekt overvallers Huizer in Hilversum

Archieffoto

Archieffoto

huizenhilversum

De politie is op zoek naar drie mannen die maandagavond in Hilversum bij het NS-station rond 20.30 een 52-jarige inwoner van Huizen hebben overvallen. Hij zat in zijn auto op de parkeerplaats. Plotseling kwamen drie mannen op hem af die een hoeveelheid qat vanaf de bijrijdersstoel wegpakten en wegrenden.

De Huizer ging hen achterna en na een paar honderd meter stopten ze (Larenseweg/Eemnesserweg). Hij vroeg zijn qat terug. Hierop pakte een van de mannen de Huizer vast en pakte een ander de portemonnee van de Huizer uit zijn broekzak. Hierna kreeg hij een duw waardoor hij op straat viel. Door de val verloor de Huizer zijn mobiele telefoon die werd meegenomen. Daarna renden ze richting de Kleine Drift weg.

Signalementen:Twee mannen van tussen de 26 en 30 jaar oud waarvan één rond de 1.70 meter en de ander iets kleiner. De ene man had een dun postuur en zwart kort haar. Hij droeg een witte trui, een spijkerbroek en sportschoenen. Om zijn nek hing een goudkleurige ketting. De andere man had een normaal postuur en zwart kort haar met inhammen. Hij droeg een lichtgrijs trainingspak. De derde man had een donkerder huidskleur dan de andere twee, was ongeveer 50 jaar oud, rond de 1.70 meter lang met een normaal postuur. Hij had kort zwart haar en droeg een spijkerbroek en een bruine jas.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van het incident bij het station en de diefstal van de portemonnee. 0900 8844. Anoniem 0800-7000

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.