Ongevallen in Gooise mist

Foto Studio Kastermans

Foto Studio Kastermans

hilversumloosdrecht

In de her en der zeer dichte mist in het Gooi zijn woensdagochtend tijdens de spits zeker drie verkeersongelukken gebeurd. Het meest heftig was een motorongeval op Noodweg in Hilversum.

Een 23-jarige motorrijder uit Den Haag ging rond half acht in de fout toen hij wilde afslaan naar het kazerneterrein aan de Noodweg. Hij zag een hem tegemoet komende auto, bestuurd door een 48-jarige Utrechter, over het hoofd en klapte er frontaal op. De motorrijder werd gelanceerd. Hij werd ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Personeel van de kazerne heeft de man opgevangen. De motor is afgesleept.

In Loosdrecht reed kort voor negen uur een vrachtauto achterop een auto. De automobiliste wilde vanaf de Oud-Loosdrechtsedijk linksaf De Kreek in. De chauffeur van de vrachtauto, een 44-jarige Apeldoorner, zag dat te laat. De vrouw is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Ze kreeg het advies de rest van de dag rustig aan te doen.

Op de A6 bij Naarden ging het rond tien voor half tien mis. Een bestelbusje reed achter op een auto. Hoe de inzittenden eraan toe zijn, was woensdagochtend nog niet bekend.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.