Rijkswaterstaat vernieuwt asfalt op A1

Knooppunt Muiderberg. Foto ANP/Bram van de Biezen

Knooppunt Muiderberg. Foto ANP/Bram van de Biezen

Wilfred Simons
Muiderberg

Rijkswaterstaat vernieuwt het asfalt op de A1 tussen knooppunt Muiderberg en Naarden-Vesting. In het weekend van vrijdag 18 juli tot en met zondag 20 juli en van vrijdag 25 juli tot en met zondag 27 juli zijn er minder rijstroken beschikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

Van vrijdag 18 juli 21 uur tot en met zondag 20 juli 16 uur vinden de werkzaamheden plaats op de A1 richting Amsterdam, tussen de op- en afrit Naarden-Vesting (6) en knooppunt Muiderberg.

De opritten Naarden-Vesting (6) en Naarden (5) zijn in dit weekend voor een periode afgesloten. Oprit Naarden-Vesting is afgesloten van vrijdagavond 23 uur tot zondag 9 uur. De oprit Naarden is afgesloten van zaterdag 9 uur tot zondag 16 uur. Gele borden geven de omleidingsroute aan voor lokaal verkeer.

Knooppunt

Van vrijdag 25 juli 21 uur tot en met zondag 27 juli 9 uur vinden de werkzaamheden plaats tussen knooppunt Muiderberg en de op- en afrit Naarden-Vesting (6), richting Amersfoort. De afritten Naarden (5) en Naarden-Vesting (6) zijn beide afgesloten van zaterdag 26 juli 9 uur tot zondag 27 juli 9 uur. Vrijdagnacht is afrit Naarden ook afgesloten. Gele borden geven de omleidingsroute aan voor lokaal verkeer.

In beide weekenden zijn overdag 2 rijstroken beschikbaar en ’s nachts minimaal 1 rijstrook. Weggebruikers moeten rekening houden met versmalde rijstroken, een snelheidsbeperking en verkeersstops. Dit geeft een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

Meer nieuws uit Regio

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.