Auto’s kwellen Drie Eiken bij Baarn

Hans van Keken h.van.keken@hollandmediacombinatie.nl
Baarn

Bedrijventerrein De Drie Eiken langs de A1 bij Baarn trekt aan de bel vanwege het nog altijd aanwezige parkeerprobleem. De ondernemers willen een plan van aanpak.

Personenauto’s van medewerkers maar ook geparkeerde vrachtwagens en viskarren staan soms in rijen langs de wegen op het bedrijventerrein. Dat is al jaren zo, reden voor de gemeente om destijds wat extra extra ruimte te scheppen aan het eind van de Baarnsche Dijk.

Maar echt opgelost is het nog steeds niet, concludeerden zo’n 25 aanwezige ondernemers die donderdagavond voor het eerst in jaren weer eens bijeen waren. ,,Dat moet op een of andere manier opgelost”, stelt ondernemer Willem Jan van den Berg.

Uitbreiding

Er zijn tal van manieren om er iets aan te doen. De ondernemers voelen wel wat voor uitbreiding van parkeerruimte in een groen gedeelte. Daarover zou met de gemeente overlegd moeten worden.

,,Ook het openbaar vervoer kan beter. Misschien kan de Ouderenbus in Baarn hier wel langs rijden”, oppert Van den Berg, die het overleg organiseerde samen met Jacques van de Gevel van de gemeente Baarn. In april komt er weer een overleg.

Meer nieuws uit GE

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.