Meld je aan voor de schoonmaakactie van Bermbende in het Gooi

Meld je aan voor de schoonmaakactie van Bermbende in het Gooi
De Bermbende
© Foto Studio KASTERMANS
Naarden

De negende voorjaarscampagne van Bermbende is van zaterdag 17 maart tot en met zaterdag 24 maart. Die week trekken we in ploegen door het Gooi om natuurgebieden en wegranden te ontdoen van rommel.

Deelname aan Bermbende staat voor iedereen open. We zijn een in 2010 opgerichte beweging van inwoners die zich storen aan de troep in onze woonomgeving. In de afgelopen jaren namen zo’n 1750 mensen deel aan 180 van deze schoonmaakacties.

De gemeenten in Gooi en Vechtstreek helpen door prikstokken uit te lenen en rotzooi af te voeren. Traditiegetrouw doet Bermbende verslag van de acties in deze krant.

Aan de hand van de aanmeldingen en de voorkeuren maken we een werkschema. We ontvangen je met een stroopwafel, koffie en thee en we prikken in ruim een uur tijd een paar honderd kilo rotzooi uit het bos en van de hei.

Meld je aan voor donderdag 8 maart via j.timmers@hollandmediacombinatie.nl en vermeld op welke van de volgende data je beschikbaar bent: 17, 19, 20, 21, 22, 23 en 24 maart. Ontvangst elke dag 10.00 uur, afronding 11.30 uur.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Keuze van de redactie