Jazz Festival met Peter Beets en Candy

Candy Dulfer.

Candy Dulfer.© foto anp

Klaas Koopman
Naarden

Altsaxofoniste Candy Dulfer en pianist Peter Beets zijn de grote namen van het Goois Jazz Festival, zaterdag 25 maart 2017 in Spant! in Bussum.

Organisator Kiwanis Club Naarden maakte deze namen gisteravond bekend in The Arena van de Golfbaan Naarderbos. Zowel Candy Dulfer als Peter Beets zijn bekenden van het festival. Zo trad Dulfer er al in 2009, 2012 en 2014 met veel succes op.

Peter Beets heeft met dirigent Rob Horsting van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw zijn trioconcert ’Chopin meets the blues’ opnieuw gearrangeerd voor de achttien man sterke big band.

Kiwanis maakte gisteren ook bekend dat het festival dit jaar €25000 heeft opgeleverd. Dit bedrag werd per cheque overhandigd aan Etienne Spee, directeur van Friendship Sports Centre. Het Goois Jazz Festival dient namelijk een tweeledig doel: Bussum trakteren op een feestelijke jazzavond en geld bijeenbrengen voor een goed doel. In 2016 was dit dus Friendship Sports Centre, een sportcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking, in Amsterdam Noord. Kaarten voor de editie 2017 zijn verkrijgbaar via www.gooisjazzfestival.nl.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.