Sensoor-vrijwilliger verrast met vakantie

Een verrassing voor ’Heintje Davids’.© Eigen foto

Eddie de Paepe
Huizen

Tineke van Heeckeren (65) uit Huizen mag samen met haar kinderen en kleinkinderen op kosten van de VriendenLoterij op vakantie.

Sensoor, de landelijke luisterlijn waar Van Heeckeren vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de loterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling.

Betrokken

,,Tineke wordt bij ons ook wel ‘Heintje Davids' genoemd, doelend op het feit dat zij geen afscheid kan nemen van de organisatie en altijd weer bij ons terugkomt”, meldt Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor. ,,Met hart, ziel, aandacht en ook humor is zij betrokken bij elke beller.”

Verrast

Van Heeckeren, die de cheque tijdens een evenement van Sensoor kreeg overhandigd, was blij verrast. ,,Alles was voor mij geheim gehouden. Ik was zo blij met de prijs en de waardering en had dit nooit verwacht. Ik werk tien jaar bij Sensoor en heb nog nooit zoiets mee gemaakt. Ik vind mezelf een gewone vrijwilligster.”

Dag en nacht

Sensoor is een landelijke luisterlijn (mail, chat en telefoon) die dag en nacht bereikbaar is voor mensen die behoefte hebben aan een ’anoniem, gelijkwaardig gesprek’. Er zijn ruim duizend vrijwiligers actief.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.