Prinses Annette in Raad van Advies Papageno

Prinses Annette en haar man Bernhard. foto anp

laren

Prinses Annette van Oranje is toegetreden tot de Raad van Advies van de Stichting Papageno in Laren. Deze stichting is in 1997 opgericht door Aaltje en Jaap van Zweden om gezinnen met een of meer kinderen met autisme te ondersteunen en de kwaliteit van leven van die kinderen te verbeteren. Die steun krijgt vorm in een aantal projecten waarin kunst en met name muziek een heel belangrijke rol speelt.

Annette (meisjesnaam Sekrève) is gevraagd vanwege haar betrokkenheid bij kinderen en volwassenen met een beperking en heeft ervaring op het terrein waarop Papageno actief is. De leden van de raad adviseren gevraagd en ongevraagd bestuur en directie van de Stichting Papageno vanuit hun individuele kennis, expertise en ervaring.

De Raad van Advies is nu als volgt samengesteld:mr.Nathalie Aalbers, kandidaat-notaris bij VanDoorne in AmsterdamH.H.Prinses Annette van Oranje prof.dr.Gabriël Anthonio, bestuursvoorzitter van Jeugdhulp Frieslanddrs.Paul de la Chambre, bestuursvoorzitter van ’s Heeren Looprof.dr. Rutger Jan van der Gaag, hoogleraar klinische kinder- en jeugdpsychiatrie aan de St.Radboud Universiteit Nijmegenprof.dr.Folkert Haanstra, hoogleraar cultuureducatie en cultuurparticipatie aan de Universiteit Utrechtprof.dr.René Kahn, hoogleraar psychiatrie aan de Universiteit UtrechtPietro Tramontin, CEO DDB Europadrs.Michel Weijerman, kinderarts en Down-specialist.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.