Oproep vader Fleur: wie heeft beelden van ongeluk 'straatrace'?

Internetredactie
Loosdrecht

Robert Balkestein, de vader van de omgekomen Hilversumse kapster Fleur (19), roept op Facebook mensen op alle beelden die ze hebben van het ongeluk waarbij zijn dochter ernstig gewond raakte op te sturen.

"Als er nog mensen zijn, die videobeelden van 16 maart, de dag waarop onze dochter Fleur op de Nieuw-Loosdrechtsedijk is aangereden, hebben van de desbetreffende Porsche en / of Mini Cooper of ooggetuigen geweest van o.a. rijgedrag, reageer dan a.u.b.", schrijft Robert vrijdag op Facebook. Het bericht is inmiddels bijna vijfhonderd keer gedeeld.

Midden april werd duidelijk dat het onderzoek naar het 'straatraceongeval', waarbij Fleur in haar Toyota werd aangereden, nog lang gaat duren. Volgens getuigen was de verdachte Loosdrechter Walter van W. (53)  bezig met een straatrace tegen zijn zoon, maar het is maar de vraag of dat bewezen kan worden. Beeldmateriaal zou daar mogelijk bij kunnen helpen.

Walter van W. (53) botste op 16 maart met zijn Porsche 911 op de Nieuw Loosdrechtsedijk op de Toyota Aygo van Fleur Balkestein, toen hij met zijn zoon, die in een Mini Cooper reed, op hoge snelheid door de straat scheurde. Fleur overleed twee weken later in het ziekenhuis. Vast staat dat Van W. had gedronken. Ook de zoon van Van W. is verdachte in het onderzoek.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.