In Naarden gestolen handtas bevat duizenden euro’s

© Foto: Politie.nl

Jan Balk
Naarden

De politie heeft donderdag meer informatie gegeven over een beroving op de carpoolplaats bij de IJsselmeerweg in Naarden. Onlangs werd daar een vrouw van haar handtas met duizenden euro’s beroofd.

Een 27-jarige vrouw was donderdag 13 oktober met haar vriend op pad om naar auto's te kijken. Aan het eind van de dag zat het tweetal rond 21:00 uur op de carpoolplaats in de auto.

Plotseling werd het portier van de auto opengetrokken. Een man bedreigde hen met een vuurwapen. Hij wilde al hun spullen hebben. Hij graaide naar de tas van de vrouw en ging er mee vandoor.

De vriend van de vrouw rende nog achter de dader aan, maar die verdween in de bosjes. Omdat de zoektocht naar een nieuwe auto was mislukt, zat er veel contant geld in de tas.

De verdachte was in het zwart gekleed en had een capuchon op. Hij had ook iets voor zijn mond. De gestolen tas is eveneens zwart en heeft goudkleurige handvaten. De tas is bovendien voorzien van een hangertje met de letters: DKNY van het kledingmerk Donna Karen New York.

RTV Utrecht heeft woensdag in het programma Bureau Hengeveld aandacht besteed aan de zaak. De politie heeft een fragment uit dit programma opYouTubegezet.

Meer nieuws uit GE

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.