DJ Sander: skaten en muziek in Hilversum

DJ Sander Hoogendoorn© FOTO BNNVara

Van onze redactie
Hilversum

3FM-dj Sander Hoogendoorn gaat woensdagavond met een stel skaters en livemuziek Hilversum een paar uur op zijn kop zetten.

Sanders Skate Parade heet het evenement en speciaal voor de gelegenheid is het voor één avond toegestaan om met rollerskates of inline-skates ongehinderd over de Hilversumse wegen te ’paraderen’. Er is gekozen voor een mooi asfaltparkoers over een lengte van twintig kilometer.

De veiligheid van de skaters is gegarandeerd doordat de optocht door de politie zal worden begeleid. Sander Hoogendoorn heeft tijdens een van zijn avondshows de afgelopen week bekendgemaakt dat Jody Bernal en Fiesta Macumba de muziek zullen verzorgen. Ook Hoogendoorn zelf verzorgt een dj-setje.

Iedereen mag meedoen (kijk op Facebook) en op 3FM wordt woensdagavond vanaf 19.30 uur live verslag gedaan van Sanders Skate Parade. De initiatiefnemer zegt zelf: „Ik hou enorm van skaten, muziek en radio dus supervet dat ik alle drie deze passies nu kan combineren.”

De stoet verzamelt om 19.00 uur bij de 3FM-studio in Hilversum en rijdt van 19.30 tot 21.30 uur door de straten van Hilversum.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.