Jongen (16) uit Bussum nog vermist

Links: de vermiste Bryan Tossijn uit Bussum. Rechts Derjay Diepenveen uit Zeist© Politie.nl

Alexander Poort
Bussum

De zestienjarige Bryan Tossijn uit Bussum is vermist. Hij is woensdag voor het laatst gezien aan de Nieuwe Houtenseweg in Utrecht. Hij was toen in gezelschap van de veertienjarige Drejay Diepenveen uit Zeist. De twee kennen elkaar. Mogelijk zijn ze er dinsdag samen vandoor gegaan in Zeist.

Bryan Tossijn is lichtgetint en tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Ten tijde van zijn verdwijning droeg hij een zwart stoffen jas met nepleren mouwen, een donkere spijkerbroek, zwarte Nikes en een blauw vest.

Hij heeft een groot Festina-horloge en een zwarte armband met goud. Mogelijk heeft hij zijn donkergroen/grijze herenfiets bij zich, van het merk Union/Gazelle.

Van de veertienjarige Deejay Diepenveen is alleen bekend dat zij 1.62 meter lang is, met een normaal postuur. Ze heeft zwart haar. Toen zij voor het laatst is gezien droeg zij een spijkerbroek en een zwart vest. Ze draagt veel ringen.

De politie heeft de vermissing in onderzoek. Wie meer weet, een van hen, of allebei heeft gezien kan contact opnemen met de politie via 0800-6070.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.